Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Moosa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pictura Chimera
1830 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
„Chimera” („Himera”), pictata in ulei pe panza, face parte din proiectul „Lightning Body, Quiet Noise” (in traducere, „Corp fulgerator, zgomot linistit”) al artistei Sabina Dragomir. Picturile care compun acest proiect fac referire la spatiul intim bine construit si ancorat de fiecare fiinta umana. Acest proiect isi doreste sa creeze o atmosfera in care oamenii se pot descoperi pe ei insisi. De aceea, tablourile din aceasta colectie sunt foarte potrivite ca tablouri pentru dormitor, care indeamna la reflectie si meditatie.

”Chimera” surprinde corpul in spatiul cel mai intim, ilustrand doua picioare de femeie care strapung asternuturile albe. Fascinatia artistei pentru forma corpului este vizibila in ”Chimera”, fragmentele de corp fiind alese sa reprezinte ambiguitatea fluida a corpului feminin. Tonurile deschise folosite in tabloul decorativ pentru dormitor, albul asternuturilor si galbenul-beige al picioarelor, subliniaza realismul reprezentarii. Prin contrast cu negrul de fundal, culorile deschise din tablou creaza o profunzime metaforica.

”Chimera” isi gaseste cu usurinta locul in seria de tablouri decorative pentru dormitor, evocand o atmosfera contemplativa si construind totodata un colt de uitare in care oamenii se pot afla pe ei insisi.
Din Gura in Gura