Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Moosa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pictura In adancuri
1550 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tabloul „In adancuri” este si el parte din seria de lucrari „Dincolo de timp” realizate de pictorita clujeana Flori Buldus. Asemenea tabloului „Perlele din adancuri”, aceasta compozitie este una vibranta, incarcata de sensibilitate si emotii, evocand o lume de simboluri si mituri asociate lor.

Culorile folosite in tabloul marin „In adancuri” sunt puternice, diversele tonuri de albastru si turcoaz fiind completate armonios de nuantele calde, sidefat, folosite pentru a reprezenta perlele si nudul feminin care domina partea superioara a tabloului.  Perlele sunt simboluri cu diverse interpretari in culturile lumii, caracteristica lor comuna fiind delicatetea si fragilitatea. Fie ca au fost considerate lacrimile Evei varsate la alungarea din gradina Edenului, sau lacrimile Afroditei, zeita iubirii si frumusetii din mitologia greaca, care apare de altfel surprinsa in tablou, perlele sunt metafore comune ale frumusetii si inocentei.

„In adancuri” este un tablou marin radios, care surprinde lumea tainica a profunzimilor marii, fiind potrivit pentru incaperi cu design modern si luminos. Totodata, pictura este menita sa transmita cu ajutorul simbolurilor si culorii sentimente si emotii puternice privitorului, sugerandu-i o meditatie celesta.
Din Gura in Gura
Alte Produse